Fremtiden indenfor performance og velvære samlet et sted - vi skaber langsigtet og bæredygtig værdi for den enkelte, for virksomheden og for samfundet

Vores formål er at hjælpe mennesker med at lede sig selv på en sund og meningsfuld måde i deres arbejdsliv og privatliv – fordi det kommer både mennesker, virksomheder og det samfund som vi lever i til gavn.

- Fie Tiedt Højland, Founder Mind And Body Lab.


Business, tech, mindfulness & innovation

Mind And Body Lab er grundlagt i 2018 af Fie Tiedt Højland, som Management og Innovationskonsulent har hun arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder blandt andre: ISS, Chr. Hansen, Coloplast, Genmab, Intertrust, Rambøll, BLOXHUB og Rainmaking, samt mere end 50 skandinaviske Tech Start-ups.

Fra ud- og indland kan vi se et skift i måden hvorpå virksomheder tænker sundhed, mental- og fysisksundhed, ind i ledelse, innovation og i virksomhedens kultur. De services vi leverer er ikke længere et personalegode, men en del af virksomhedens strategiske målsætning - et værktøj til at øge performance, sundhed og innovation
. - Fie Tiedt Højland.


Mindset & værdier

Mindset er en vigtig del af vores arbejde med privatpersoner og virksomheder. For det enkelte menneske er mindset måden hvorpå vi forstår og oplever verden. På gruppeniveau optræder mindset fælles delt, og det er dermed en del af virksomhedens kultur og identitet. Værdier er et sæt leveregler vi som mennesker og virksomheder kan bestræbe os på at efterleve. Hos Mind And Body Lab arbejder vi ud fra et fælles mindset der kommer til udtryk gennem vores fire værdier:


Vores værdier

  • Vi ved at proaktivitet er den bedste investering

  • Vi tror på kvalitet og det som er bæredygtigt          

  • Vi går ikke på kompromis med din oplevelse

  • Vi skaber de bedste resultater sammen

Vi arbejder i krydsfeltet mellem B2B & B2C

For at skabe de bedste og mest bæredygtige løsninger for mennesker, virksomheder og de samfund som vi lever i - er vores kunder både virksomheder og privatpersoner. Stress koster ikke alene på individniveau, det koster på bundlinjen og for det samfund vi lever i.

Stress koster virksomheder og samfundet dyrt

  • Det koster op mod 1 million kroner at have en langtidssygemeldt medarbejder

  • Det koster op mod 4 millioner kroner at have en langtidssygemeldt leder i 50.000 kroners lønklassen

  • Sygefravær grundet arbejdsrelateret stress koster det danske samfund 27 milliarder kroner årligt

Stress opstår ikke alene på arbejdspladsen

Ifølge Stress Foreningen oplever 430.000 danskere, svarende til 10-12% af befolkningen symptomer på alvorlig stress - hver dag - samtidig føler 500.000 danskere sig udbrændt på jobbet. Det mener vi er alt for mange. Stress er en akkumuleret sum af tanker, oplevelser og strukturer både fra dit privatliv og fra dit arbejdsliv. Det kan være en følelse af at du ikke helt slår til, ubalance i forhold til arbejdets krav, lav indflydelse på opgaver eller mangel på ressourcer og restitution. Ofte ser vi at stress bliver det udløst i forbindelse med en livskrise som eksempelvis dødsfald, skilsmisse, sygdom mm.



Stress påvirker performance og mindset

Når du er stresset finder du ikke den bedste løsning, du finder en vej for overlevelse - og det er ikke i denne situation at du leverer de bedste resultater, disrupter en forretningsmodel eller er den bedste ægtefælle. Dit nervesystem er i kæmp eller flygt mode, og du er dermed ikke i stand til at vurdere og analysere forskellige udfald på en objektiv måde. Du bliver træt og irritabel, alt sammen noget som påvirker dit mindset negativt.



Studier og yderligere information om stress og mindfulness:

Stress Foreningen: Viden om stress
Harvard Review of Psychiatry (2020): Mindfulness and Behaviour
Stanford University: Pregnancy & Mental Health
Sage Journals (2010): Effects of Mindful Yoga on Sleep in Pregnant Women